Tigar ubijen sa četiri hica, nema čaura na licu mjesta

Hronika

Vlasnik kafića i svadbenog salona “Rodeo” u Istočnom Sarajevu Siniša Miličević zvani Tigar, ubijen je u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živio u naselju Dobrinja.

Na njega je pucai nepoznati napadač i ispalio četiri hica iz pištolja.

Sve se dogodilo u 22.40 časova u Dabrobosanskoj ulici ispred zdrage kada se Miličević vraćao kući iz svog kafića “Rodeo”.

– On je parkirao automobil i krenuo prema ulazu kada ga je ubica upucao ga četiri puta u leđa – pričaju očevici i dodali da je potom ubica pobjegao sa lica mjesta.

Jedan od komšija je tada strčao da pomogne a ubrzo je stigla Hitna pomoć i policija.

– Miličeviću su leđa bila krvava i moj muž ga je, zajedno s još jednim komšijom, stavio u džip i odvezao u bolnicu Kasindo – ispričala je jedna od komšinica ubijenog.

Ona je ispričala da Miličević na putu do bolnice ništa nije govorio i uskoro je podlegao.

Istragu ubistva preuzeli su Republičko tužilaštvo i Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP RS. Izvršen je uviđaj, ali nijedna čaura nije pronađena. Policija je došla do opisa napadača, a izuzeti su snimci nadzornih kamera koji bi mogli pomoći u identifikovanju.

– Više lica trenutno se nalazi na saslušanju, ali niko još zvanično nije osumnjičen za to ubistvo – navode u MUP RS.

Ubijeni Miličević ranije se kretao u kriminalnim krugovima i bio je blizak grupi Đorđa Ždrale, koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva Ljubiše Savića Mauzera. U posljednjih deset godina nije prolazio kroz policijske evidencije i vodio je miran život.

U periodu od 2002. do 2006. privođen je i osuđivan za blaža krivična djela. U decembru 2006. zapaljen mu je automobil, a u medijima se pominjalo da je zbog veza sa Ždralom bio izložen prijetnjama od strane suparničke kriminalne grupe koju je predvodio Darko Elez.

SrpskaCafe.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *