Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

Mladića ubila struja tokom ugradnje bazena

Mladića ubila struja tokom ugradnje bazena

Mirsad Redžić (22) radnik firme “Vodovel bazeni” iz Cazina poginuo je prilikom ugradnje bazena na vikendici biznismena Tihomira Rožića u Donjim Kadinjanima kod Laktaša.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopštili su juče da im je tragedija prijavljena u utorak oko 15.50.

– Uviđaj je obavio dežurni tužilac OJT Banjaluka Saša Labotić, zajedno sa policijskim službenicima PS Laktaši. Dežurni tužilac naredio je da se preduzmu sve mjere i radnje, te vještačenja u cilju rasvjetljavanja događaja- saopšteno je juče iz banjalučkog tužilaštva.

Tužilac je između ostalog, naredio i da se obavi obdukcija tijela nastradalog mladića u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Mještani Donjih Kadinjana ispričali su da su radnici iz Cazina duži vremenski period radili na izgradnji bazena kod njihovog komšije, te da su radovi bili u završnoj fazi.

– Taj mladić što je nastradao radio je sa još dvojicom kolega. Na dan tragedije postavljali su lajsne na vrhu bazena u kojem se nalazila pumpa za vodu koja je izbacivala nakupljenu kišnicu – ispričao je jedan od mještana koji je želio ostati anoniman.

On je ispričao da je u trenutku tragedije u bazenu bilo oko 15 centimetara vode, odnosno kišnice.

– U trenutku dok je postavljao lajsne Redžić je stajao u bazenu, odnosno u toj kišnici. Istovremeno u bazenu se pod kišnicom nalazila i pumpa za vodu, pa je najvjerovatnije došlo do kratkog spoja i strujnog udara. Na taj način strujni udar je uhvatio i nesrećnog mladića – ispričao je mještanin Donjih Kadinjana kod Laktaša.

Redžićeve kolege su odmah pritrčale u pomoć, isključile strujno kolo, te izvukli mladića i odvezli ga do bolnice.

Nažalost, dežurni ljekari su mogli samo konstatovati smrti mladića.

U firmi “Vodovel bazeni” u kojoj je radio nastradali Redžić ističu da su šokirani tragedijom.

– Mirsad je bio sa još dvojicom kolega u Laktašima, gdje su završavali radove na ugradnji bazena, ali je došlo do strujnog udara i nažalost je nastradao. Bio dobar i pošten mladić, te vrijedan radnik. Ovo što se dogodilo nas je sve šokiralo i nemamo riječi da opišemo kako se osjećamo – naveli su pomenutoj firmi.

Društvene mreže

Veliki broj rođaka, prijatelja i poznanika juče se opraštao od tragično nastradalog Mirsada Redića na društvenim mrežama.

– Uvijek ćeš ostati u našim srcima i mislima, neka ti je laka crna zemlja – napisao je jedan od prijatelja nastradalog mladića.

srpskainfo.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

nazad na vrh