Aljoša Nikšić uhapšen zbog prijetnji Dragičeviću i zolje

Hronika

Banjalučka policija identifikovala je i uhapsila četrdesetpetogodišnjeg A.N. iz Banjaluke koji je na društvenim mrežama objavio prijeteći tekst i fotografiju sa ručnim bacačem, odnosno zoljom.

Kako nezvanično saznajemo, riječ je o Aljoši Nikšiću koji je posljednjih dana na Facebooku prijetio i Davoru Dragičeviću, ocu ubijenog Davida Dragičevića i grupi “Pravda za Dadvida”.

Nikšić je, između ostalog napisao “Ti Davore Dragičeviću, čovjeće koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac, tebi se kunem da nećeš biti tu tog famoznog 14. novembra. Mogu samo da vam poručim, vama izdajnicima, sprskog naroda da u vrlo skoro vrijeme dolazimo na Trg mi, mi najzaslužniji za Republiku Srpsku”.

Takođe, Nikšić je napisao i to da je i Davor zaslužan za Republiku Srpsku ali da se “isto tako i po***o po RS i po svim nama”-

“Polako uspostavljam vezu sa svim patriotama da dođu na Trg Krajine na oređen datum, a sa tim dolaze i naša djeca, majke, sestre, tetke, strine, stričevi, ujaci i da ne nabrajam dalje. Poješćemo nepravdu”, napisao je Nikšić u svojoj objavi na Facebooku 14. oktobra.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *