Banjalučanin u dva kafića prijetio da će pucati

Hronika

Četrdesettrogodišnji Banjalučanin D.M. uhapšen je juče, nakon što je utvrđeno da je ušao u dva kafića na području Banjaluke, i prijetio da će pucati.

Odmah nakon što je to policiji prijavljeno, policajci policijskih stanica Lauš i Lazarevo, postupili su po prijavama, a u kojim je navedeno i da je osumnjičeni na ovaj način uznemirio goste u kafićima.

“Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da je osumnjičeni juče oko 12.15 časova ušao u ugostiteljski objekat u Ulici srpskih pilota, izvadio pištolj i prijetio pred gostima da će ga upotrijebiti”, navodi se u policijskom saopštenju.

Kako je policija saopštila, on je zatim, “renoom” otišao prema Zelengorskoj ulici, gdje je ušao u drugi kafić, i gdje je na sličan način uznemiravao goste i prijetio da će pucati.
Osumnjičeni je ubrzo uhapšen.

“Istog dana oko 12.30 časova, u Ulici Maksima Gorkog, zaustavljen je reno kojim je upravljao D.M. i koji je uhapšen, a izvršenim pretresom na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, pronađen je i izuzet pištolj, nož i drugi predmeti za koje se sumnja da potiču iz izvršenja krivičnih djela”, stoji u policijskom saopštenju.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *