Pet djevojčica tukle vršnjakinju iz osvete za poljubac

Hronika

Pet djevojčica koje su pretukle učenicu 9. razreda osnovne škole policija je identifikovala, a protiv njih će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da su počinile krivično djelo zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje. Prema nezvaničnim informacijama, motiv brutalnog premlaćivanja 14-godišnje maloljetnice je osveta.

Navodno, djevojčica je poljubila momka jedne članice ove nasilne grupe, zbog čega su organizovale osvetu. Četiri srednjoškolke su napale i povrijedile tinejdžerku (14), a jedna od njih sve je snimala telefonom. Žrtvu su sačekale u jednom haustoru u centru grada gdje su je napale i pretukle.

Cijeli slučaj razotkriven je nakon što se majka pretučene djevojčice obratila policiji. U međuvremenu je jedan banjalučki portal obavijestio istražne organe da posjeduje snimak na kojem se vidi brutalno premlaćivanje djevojčice u subotu naveče.

Radi zaštite maloljetnice snimak ipak nije obavljen, ali ga je policija izuzela i poslužiće kao dokaz u daljem postupku.

“Klekni, izvini se, poljubi mi đon”

Portal navodi da se na snimku vidi kako više djevojaka nasrće na žrtvu, udaraju je rukama, vrijeđaju i šutaju nogama. Nakon toga slijede scene nalik akcionom flimu u kome od žrtve zahtjevaju da klekne i da im se izvini.

– Klekni, izvini se, poljubi mi đon – govori jedna od nasilinica, dok je ostale podržavaju smijehom.

Žrtva je na to negodovala pa su nasilnice nastavile da je šutiraju i tuku. Na snimku se vidi i kako žrtva briše krv iz usta, dok joj nasilnice dobacuju: “Opraćemo mi krv! Ne brini se!”

blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *