Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

Konkurs za treću "Banjalučku gitarijadu 2018"

Konkurs za treću &quot;Banjalučku gitarijadu 2018&quot;

S ciljem promocije banjalučke pop i rok scene, kao i afirmacije autorskog stvaralaštva mladih autora i grupa iz banjalučke regije, agencija "Queen estrada" organizuje treću "Banjalučku gitarijadu 2018", koja će se održati 2. jula 2018. godine na tvrđavi Kastel, u okviru festivala "Banjalučki dani muzike 2018".

Konkurs za prijave je otvoren, a pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave se podnose elektronskim putem, na email adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Potrebno je priložiti snimke dvije ili više autorskih kompozicija, tekstove kompozicija, spisak članova grupe sa kontaktima, biografiju i fotografiju benda.

Prijave za učešće na ovoj gitarijadi potrebno je poslati najkasnije do 20. juna 2018. godine, a lista učesnika biće objavljena dan kasnije na FB stranicama "Banjalučka gitarijada" i "Queen estrada".

Pobjednike bira publika i stručni žiri, a biće nagrađeni besplatnim studijskim snimanjem pjesama i promotivnim nastupima na festivalima širom regije.

Nezavisne.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

nazad na vrh