Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

Konkurs za treću "Banjalučku gitarijadu 2018"

Konkurs za treću &quot;Banjalučku gitarijadu 2018&quot;

S ciljem promocije banjalučke pop i rok scene, kao i afirmacije autorskog stvaralaštva mladih autora i grupa iz banjalučke regije, agencija "Queen estrada" organizuje treću "Banjalučku gitarijadu 2018", koja će se održati 2. jula 2018. godine na tvrđavi Kastel, u okviru festivala "Banjalučki dani muzike 2018".

Konkurs za prijave je otvoren, a pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave se podnose elektronskim putem, na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Potrebno je priložiti snimke dvije ili više autorskih kompozicija, tekstove kompozicija, spisak članova grupe sa kontaktima, biografiju i fotografiju benda.

Prijave za učešće na ovoj gitarijadi potrebno je poslati najkasnije do 20. juna 2018. godine, a lista učesnika biće objavljena dan kasnije na FB stranicama "Banjalučka gitarijada" i "Queen estrada".

Pobjednike bira publika i stručni žiri, a biće nagrađeni besplatnim studijskim snimanjem pjesama i promotivnim nastupima na festivalima širom regije.

Nezavisne.com

Add comment


Security code
Refresh

nazad na vrh