Ovo je Bosanka zbog koje se razvode Bred i Anđelina! (FOTO)

Magazin

Kao ključni razlog za Anđelininu odluku da zatraži razvod, navodi se njeno prijateljstvo sa moćnom Bosankom koja živi u Engleskoj.

Kao što je Telegraf pisao još u junu, kao glavni kamen spoticanja u braku Breda Pita i Anđeline Džoli se spominjala moćna Bosanka Arminka Helić, a sada je besni Bred nju i njenu asistentkinju Kloi Dalton navodno nazvao vešticama koje su mu uništile brak!

Kada je Anđelina svojevremeno odlučila da se politički angažuje u Velikoj Britaniji, za savetnice je angažovala Arminku Helić, članicu Kuće lordova, i Kloi Dalton.

Bred je Arminku i Kloi nazivao Anđelininim unutrašnjim krugom i vešticama koje su joj isprale mozak. Pre nego što se Džolijeva sprijateljila sa njih dve, Bred i ona su zajedno donosili sve odluke, a sada su se odjednom u priči pojavile te žene, koje su po Pitovom mišljenju, na kraju upropastile njegov brak – navodi izbor blizak Bredu Pitu i dodaje da su se Anđelina i on žestoko svađali, naročito zbog Helićeve, lobistkinje za Srebrenicu, i jedne od najmoćnijih britanskih političarki.

Arminka je ubrzo postala jedna od Anđelininih najbližih prijateljica, i zajedno sa Kloi Dalton stalno je bila u njihovoj kući zbog čega je Bred imao utisak da je oženjen političarkom, a ne glumicom – kaže jedan od Bredovih prijatelja koji je ubeđen da je Arminka Helić bila ključni deo “Anđelininog tima”, kada je ona donosila odluku o razvodu.

telegraf.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *