Veljko Ražnatović hoda Banjalukom i pjeva: Ksenija ja ludo, ludo volim te! (VIDEO)

Magazin

Veljko Ražnatović objavio je video na Istagramu koji je posvetio svojoj djevojci Kseniji koja se se nedavno preselila u Banjaluku gdje sin popularne srpske pjevačice živi i studira.

Veljko hoda ulicama Banjaluke i pjeva hit Rođe Raičevića “U tebe sam zaljubljen” pokazujući svoju ljubav Kseniji.Video koji je postavljen prije jedan dan već ima više od 50 hiljada pregleda.

Ksenija Bujišić nije bez razloga promijenila na Instagramu prezime u Ražnatović. Ljubav između voditeljke i sina Cece Ražnatović Veljka toliko je jaka da su započeli zajednički život u Banjaluci.

{youtube}W86f6MATGj8{/youtube}

– Nas dvoje toliko dobro funkcionišemo da ne želimo da se razdvajamo. Brzo nakon upoznavanja otišla sam kod Veljka u Banjaluku. Pošto sam više tamo nego ovdje, dogovorili smo se da nam baza bude u Banjaluci, rekla je Ksenija za beogradski Kurir.

– Oduvijek sam bila sigurna u sebe, a posebno u svoje odluke. Baš mi imponuje što Veljko važi za ženskaroša. On je moj, a sve druge djevojke mogu samo da maštaju. Ne želim da komentarišem njegove bivše. Maša je Veljkova prošlost, kao i sve druge prije mene. Nju poznajem i super je djevojka – kaže voditeljka.

Bujišićka tvrdi da ju je Ceca odlično prihvatila, kao i njeni roditelji njega.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *