Otac joj ostavio 100 miliona, danas ima samo 14 hiljada dolara

Magazin

Lisa Meri Prisli kćerka “kralja rokenrola” Elvisa Preslija, naslijedila je 1993. godine, pošto je napunila 25. godina, cjelokupnu zaostavštinu svog pokojnog oca, koja je tada imala ukupnu vrijednost – 100 miliona dolara.

Lisa Meri danas tvrdi da joj je ostalo samo 14 000 dolara, i optužuje svog bivšeg menadžera Berija Sigela da je uništio njeno veliko bogatstvo. Ona tvrdi da je Sigel “nesmotreno, nemarno i loše upravljao” nasljedstvom njenog slavnog oca.

Kćerka slavnog oca je, doduše, još uvijek vlasnica Grejslenda, Elvisovog imanja koje je i dan danas velika turistička atrakcija.

Sigel odgovara istom mjerom, tvrdeći da je za propast očevog nasljedstva Lisa sama odgovorna. On nju optužuje za raskalašan i rasipnički način života, ističući da ona optužuje druge umjesto da “preuzme odgovornost za sopstvene postupke”, piše Gardijan.

Sigel je 2005. godine prodao 85 odsto akcija Lise Meri u kompaniji “Elvis Presley Enterprises”. On tvrdi da je to moralo da bude učinjeno kako bi se “zatvorila njena dugovanja od oko 20 miliona dolara”.

Ona, međutim, smatra da je novac nestao zbog njegovog stalnog ulaganja u “Core Entertainment”, kompaniju koja stoji iza Američkog idola, koji je neslavno bankrotirao 2016. godine.

Lisa Meri se oko imovine spori i sa svojim četvrtim mužem Majklom Lokvudom, sa kojim je brakorazvodna parnica u toku.

Ona tvrdi da je 16 miliona dolara u minusu, dok njen bivši suprug tvrdi da to baš i nije istina, i javno je proziva da do sada nije objelodanila “svu svoju imovinu ili njenu stvarnu vrijednost”.

Inače, Lisa Meri Presli se, kao i njen otac bavi muzikom, i do sada je izdala tri albuma. Osim po slavnom ocu, poznata je i po svom burnom ljubavnom i javnom životu.

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *