Gibonni nastupio u Banjaluci

Magazin

Sinoćnji koncert velike regionalne zvijezde Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel bio je i više od najavljenog spektakla. Nekoliko hiljada Banjalučana i gostiju iz drugih gradova koji su Banjaluku došli zbog ovog velikog događaja uživalo je u više od 2h vrhunskog izvođenja najljepših Gibinih melodija.

Kiša i loše vrijeme koje se u naletima smjenjivalo cijeloga dana, te najavljene velike nepogode ovoga puta imale su razumjevanje i sve prognozirano ostavile za neki drugi put. Gibonni je u pratnji vrhunskih muzičara i umjetnika koji čine njegov sastav, dobrom atmosferom, te odličnim izvođenjem svojih pjesama koje je mnogobrojna publika pjevala u glas, rastjerao kišne oblake.

Tokom više od 2 h vrhunskog izvođenja ovaj splistski kantautor izveo je svoje najpoznatije melodije. Publika je u glas pjevala „Libar“, „Temperu“; „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Oprosti“ i brojne duge hitove.

Ovo je bilo Gibonnijevo treće gostovanje u Banjaluci u poslednjih dvanaest godina, a Gibo i publika su se složili u jednom, da na naredni njegov koncert ne čekamo još četiri godine.

OK team u partnerstvu sa Coca Colom koncertni spektakl organizovao je na velikom koncertnom prostoru tvrđave Kastel, koji je bio popunjen Gibinim obožavaocima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *