Sedmični horoskop: Od 10. do 17. juna

Magazin

Šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3 – 20.4)

Ljubav: Aspekti između Venere, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa i Urana i retrogradnog Saturna, planeta čekanja i više sile, u drugoj polovini perioda, nepovoljno utiču na vaš emotivni život. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 13. juna, trebalo bi da se klonite rasprava sa nekim Lavom ili Strelcem, naročito ako ste odnedavno u vezi.

Posao: Tranzit Urana preko druge kuće, koja simbolizuje posao i novac, najavljuje mogućnost promjena na profesionalnom planu, što može da se odnosi i na promejnu radnog mjesta. Neharmoničan aspekt između vašeg vladaoca Marsa i retrogradnog Jupitera, opominje da bi bilo bolje da izbjegavate nepotrebne troškove.

Zdravlje: Glavobolja.

BIK (21. 4 – 21.5)

Ljubav: Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja astrološkim poljem ljubavi, može da vam donese udvaranje osobe koju najvjerovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata. U vrijeme mladog Mjeseca, u prvoj polovini nedjelje, očekuje vas susret sa mladolikom osobom, moguće nekim Rakom ili Škorpijom.

Posao: Tranzit Urana, simbola iznenađenja, preko vašeg polja ličnosti i aspekti koje obrazuje sa tranzitnim Saturnom i Mjesecom, donose vam promjene na poslovnom planu. Možete iznenada da odete na put ili da upoznate nekoga sa kim ćete vrlo brzo uspjeti da postignete dogovor o novom poslovnom aranžmanu koji podrazumijeva saradnju sa strancima.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Ljubav: Poslije 13. juna, ulaskom Venere, simbola ljubavi i uživanja u znak Lava, vaš emotivni život postaje raznovrsniji i bogatiji, zbog interesantnih susreta i poznanstava. U drugoj polovini nedjelje, na nekoj proslavi, vašu pažnju može da privuče mlađa osoba sa kojom ćete da uđete u tajnu vezu, ukoliko ste muškarac.

Posao: Astrološka kuća finansija opterećena je retrogradnim Saturnom i retrogradnom Plutonom, zbog čega bi poslije 12. juna bilo bolje da izbjegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Ukoliko putujete u inostranstvo, naoružajte se strpljenjem, jer su na graničnim prelazima mogući problemi sa dokumentima, pasošima, vizama i sl.

Zdravlje: Nesanica.

RAK (21. 6 – 22.7)

Ljubav U vrijeme mladog Mjeseca, vašeg vladaoca, sredinom nedjelje, možete da uđete u vezu sa nekim ko se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili zanimanjem koje podrazumijeva uniformu na radu. Tranzit Urana preko 11. astrološkog polja, posle 84 godine, na nekom rođendanu ili žurci, može da vam donese iznenadni susret sa osobom sa kojom ćete poželjeti nešto više od prijateljstva.

Posao: Poslije 12. juna, kada Merkur, planeta komunikacija, ulazi u vaš znak, trebalo bi da povedete više računa o svojim izjavama, naročito u društvu kolega ili mlađih saradnika. Budući da ova planeta vlada astrološkim poljem prepreka, sredinom perioda, obratite pažnju i na finansije.

Zdravlje: Solidno.

LAV (23. 7 – 23.8)

Ljubav: Venera, planeta ljubavi, 13. juna ulazi u vašu astrološku kuću ličnosti, zbog čega će mnogi poželjeti da se nađu u vašem društvu, naročito predstavnici suprotnog pola. Sredinom perioda, na kraćem putu, teško ćete moći da odolite šarmu nekog vatrenog ili vazdušnog znaka, koji će se potruditi da vas osvoji. Jedan Strijelac misli na vas, a Ovan vam šalje SMS.

Posao: Aspekt između Marsa i retrogradnog Jupitera, već početkom perioda, upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Prelazak Urana preko kuće karijere, nagovještava mogućnost napredovanja, ali ipak, budite oprezniji, ukoliko se zbog posla pojavljujete u javnosti.

Zdravlje: Smanjite obroke.

DJEVICA (23. 8 – 23.9)

Ljubav: Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, poslije 12. juna, najavljuje interesantne susrete i poznanstva na kraćim putovanjima. Krajem perioda, trebalo bi da izbjegavate rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste duže vrijeme u braku ili vezi.

Posao: Tranzit Urana preko Bika, znaka novca, može da vam donese ponudu koja se odnosi na boravak u inostranstvu ili češća putovanja zbog posla, bilo da se radi o nekom vidu stručnog usavršavanja, seminaru ili predavanju. Prelazak retrogradnog Marsa, simbola akcije, preko šestog astrološkog polja, upozorava da ne idete preko sopstvenih mogućnosti, kako ne bi stradao vaš nervni sistem.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Ljubav: Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i ljepote, početkom perioda, ulazi u znak Lava donoseći vam poznanstvo sa interesantnom osobom preko interneta ili na nekom putu. U vrijeme mladog Mjeseca u vašoj devetoj astrološkoj kući, oko 13. juna, na kućnoj sjedeljci ili proslavi, možete da upoznate nekoga ko vas neće ostaviti ravnodušnim, moguće Ovna, Lava ili Strijelca.

Posao: Tranzit Urana preko vaše osme astrološke kuće, a Marsa preko Vodolije, znaka koji zahvata vašu kuću kreativnosti, upozorava da bi trebalo da izbjegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije. Klonite se Škorpija i Jarčeva.

Zdravlje: Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Ljubav: Aspekti Venere, planete ljubavi koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, početkom perioda, najavljuje susret sa nekim sa kim ste nekada bili veoma bliski. Prelazak Urana preko znaka Bika, poslije 84 godine, upozorava da je moguć nagli raskid veze ili razdvajanje od partnera, zbog više sile, poput iznenadnog odlaska na put.

Posao: Merkur, vladalac polja finansija najavljuje mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja, dok pozicija Urana opominje da izbjegavate rasprave sa saradnicima. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 13. juna, možete da očekujete finansijske dobitke, ako se bavite građevinom i arhitekturom.

Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC (22. 11 – 21.12)

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca, 13. juna, kada i planeta ljubavi, Venera ulazi u znak Lava, moguć je susret sa nekim ko vam je nekada mnogo značio. U posljednjoj nedjelji perioda, na nekom predavanju ili sportskom događaju, možete da upoznate atraktivnu osobu zbog koje ćete biti spremni na mnoga odricanja. Ovan misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

Posao: Tranzit Urana, planete više sile koja upravlja vašom drugom i trećom astrološkom kućom, preko znaka Bika, poslije 84 godine, donosi vam iznenadnu promjenu radnog mjesta ili posla, a trigon između Jupitera i Neptuna, vladalaca vašeg znaka, najavljuje novčane dobitke. Izbjegavajte rasprave sa šefovima.

Zdravlje: Promijenite režim ishrane.

JARAC (22. 12 – 29.1)

Ljubav: Aspekt između Venere i vašeg vladaoca Saturna, u retrogradnom hodu preko astrološkog polja ličnosti, početkom perioda, nagovještava zahlađenje odnosa sa partnerom, zbog čega bi bilo mudrije da izbjegnete bilo kakve rasprave s njim. Poslije 13. juna, ulaskom Merkura, planete komunikacija u sedmo polje, očekuje vas susret sa nekim ko se bavi umjetničkim zanimanjem.

Posao: Prelazak retrogradnog Marsa, simbola akcije, preko polja posla, može da vam donese novčane dobitke preko aranžmana sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Pozicija planete promjena, Urana, drugog vladaoca vašeg znaka, najavljuje pregovora o novom poslu sa starim partnerima.

Zdravlje: Izbjegavajte alkohol.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Ljubav: Početkom perioda, bračni ili dugogdišnji partner vam sprema neko prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekoj Vagi ili Strijelcu. Na kraćem putu, u drugoj polovini nedjelje, možete da uđete u vezu sa osobom čije zanimanje podrazumijeva uniformu ili češća putovanja. Lav misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

Posao: U vrijeme mladog Mjeseca, oko 13. juna, bićete uspješni ukoliko vaše zanimanje ima veze sa medijima, marketingom, osiguranjem ili turizmom. Tranzit vašeg vladaoca Urana, planete više sile preko Bika, najavljuje mogućnost selidbe, adaptacije stambenog prostora ili pokretanja privatnog biznisa o kojem već duže vrijeme razmišljate.

Zdravlje: Provodite više vremena u prirodi.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Ljubav: Aspekti Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa, u prvoj polovini perioda, donose vam mogućnost poznanstva sa mlađom osobom na nekoj proslavi ili rođendanu. Poslije 13. juna, vaš emotivni život postaje raznovrsniji i interesantniji, kada je moguć i strastveni susret sa Škorpijom ili Rakom.

Posao: Aspekt između planete više sile, Urana u polju nervnog sistema i retrogradnog Marsa u polju prepreka, može da vam donese iznenadnu selidbu ili promjenu mjesta boravka, zbog čega može da trpi vaš nervni sistem. U drugoj polovini perioda, ne bi trebalo nikome da pozajmljujte novac, jer se može desiti da ga više nikada ne vidite.

Zdravlje: Izbjegavajte alkohol.

Novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *