Dječak koji je uspio: Luka Modrić među kozama i vukovima (VIDEO)

Magazin

Prije 28 godina Pavle Balenović snimajući dokumentarac o vukovima na Velebitu uhvatio je kadar koji bi mogao ući u legendu. Nekadašnji svirač bendža u legendarnoj grupi “Plava trava zaborava” vjerojatno ni u snu nije mogao pomisliti da će na velebitskom kršu u zaleđu Zadra uhvatiti danas ponajboljeg nogometaša svijeta i zvijezdu Real Madrida.

Kadar traje samo nekoliko sekundi, ali i više nego dovoljno govori o ‘prošlom životu’ Luke Modrića. Tada petogodišnjak u prevelikoj jakni na velebitskoj buri štapom tjera koze u štalu dok ga vukovi odmjeravaju s pristojne udaljenosti. Njegov otac Stipo otvara vrata štale, a životinje jedna po jedna ulaze unutra. Gledajući taj kadar, zapravo je nepojmljivo da je taj dječak danas na vrhu svijetu. Ali možda je i nakon te snimke jasno odakle mu čvrstine i volje za uspjehom….

Nevjerojatnu snimku malog Luke Modrića autor je postavio na društvenim mrežama, a našeg kapetana kako, tada kao 5-godišnjak, bez straha na velebitskoj buri i pod paskom gladnih vukova tjera ovce u tor u sklopu rodne kuće se može vidjeti od 2:30 minute OVDJE.

Jutarnji.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *