Na Sea Dance Nile Rodgers, DVLM, Kalkbrenner, Nina i planetarni hitovi

Magazin

Plejadi kultnih imena, hitmejkera i izvođača svjetske i regionalne muzičke scene na ovogodišnjem petom jubilarnom Sea Dance festivalu pridružiće se i bend čije je ime ne-raskidivo vezano za rock ovih prostora, sastav Bajaga i Instruktori, ali i jedan od najautentičnijih umjetnika sa prostora Balkana, svjetski mega-car Rambo Amadeus. 

Ovim je kompletiran program i počelo odbrojavanje za najuzbudljiviju završnicu ljetne sezone – ostalo je još samo 10 dana do spektakularnog petog izdanja Sea Dance festivala, koji će okupiti neke od najvećih svjetskih i regionalnih zvijezda koje su svojim stvaralaštvom kreirali trendove muzičke industrije i hitmejkere čije nagrađivane numere su postale himne generacija i zajedno broje milijarde YouTube pregleda! Pogledajte ko će sve nastupiti na ovogodišnjem festivalu, šerujte ovaj video na svoj Facebook profil uz hashtag #SeaDance najkasnije do 27. avgusta i automatski možete da osvojite ulaznice i druge sjajne nagrade!

{youtube}JTLzWXA-__E{/youtube}

Tirkizna uvala plaže Buljarica u Budvi, ugostiće od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra živu legendu i jednog od najvećih muzičkih producenata u istoriji muzičke industrije Nile Rodgersa i sastav Chic. Prosto je nemoguće napraviti selekciju brojnih hitova koje je stvorio ovaj umjetnik, a koje su otpjevale najveće svjetske muzičke zvijezde kao što su David Bowie, Madonna, Duran Duran, Kylie Minogue i mnogi drugi. Vječne numere “Le Freak”, “Get Lucky”, “I Want Your Love”, “We Are Family”, „Let’s Dance“, su samo neke od numera koje će publika ovogodišnjeg festivala zajedno sa ovim sjajnim umjetnikom horski zapjevati. Nastupi kraljeva festivalske dance scene i zvanično najboljeg svjetskog DJ dua Dimitri Vegasa & Like Mikea dugo se prepričavaju, a jedan takav show pripremaju i za nastup na Sea Dance-u. S netrpljenjem čekamo da se zavrte “Complicated”, “The Hum”, “Mammoth”, a stejdž će sigurno proključati kad krene huka “Tremora”. Na glavnu festivalsku binu, Addiko Main Stage powered by Turistička organizacija Budve, dolazi i nezaustavljiva rok autorka nove generacije i zvezda EXIT festivala, Alice Merton. Muzička himna “No Roots” obilježila je prošlu godinu pokorivši svjetske top liste, na kojima je trenutno njen novi hit “Lash Out”, a svojim energičnim nastupom Alice će osvojiti i srca fanova u samoj završnici festivala.

Simbol Berlina i vodeći svjetski elektronski producent Paul Kalkbrenner spremio je bombastičan nastup uživo za svoj prvi dolazak u Crnu Goru, uz multiplatinasti hit “Sky & Sand”, ali i niz neprocjenjivih numera sa sedam studijskih albuma koji su u prethodne dvije decenije pomjerile granice elektronske muzike. Publika će imati priliku da uživo sluša i remek djela sa nedavno objavljenog albuma “Parts Of Life” koji je pobrao nepodijeljeno oduševljenje miliona fanova koje ovaj čuveni Berlinac ima na društvenim mrežama. Uzbuđenje raste i kada je u pitanju ovogodišnja, sjajna postava No Sleep bine koju predvodi ikona elektronskog zvuka i jedan od vodećih DJ-eva današnjice Nina Kraviz! Njeni furiozni techno setovi, sem što imaju glavne pozicije na svim vodećim elektronskim festivalima, dopiru i do najvećih svjetskih čuda, pa je ove godine Nina postala i prva DJ zvijezda u istoriji koja je nastupila na Kineskom zidu. Sa njom na No Sleep plaži nastupaće i zvijezde nove generacije kao što su Dax J, Antigone, Francois X, Eagles & Butterflies, Shlomo, PTU live, Sofija Rodina i drugi.

Pravo sa vrhova svjetskih top lista na Sea Dance stižu hitovi belgijske superzvezde Lost Frequencies “Are You With Me”, “Reality”, “Crazy”, “Beautiful Life” koji će atmosferu velike proslave jubilarnog Sea Dance festivala dovesti do usijanja. A nakon nastupa na glavnoj bini Exita, pridružiće mu se i hitmejker iz Amsterdama, turskog porijekla, Burak Yeter, čiji je singl “Tuesday” gotovo hipnotičkim dejstvom izbio među najslušanije pjesme u godini za nama. U istom ritmu će se plesati i sa DJ dvojcem Filatov & Karas, i njihovim internacionalnim hitovima “Don’t Be So Shy”, “Time Won’t Wait”, “Satellite” i mnogim drugim.

Na festival stiže i dosad najjača postava regionalnih i domaćih izvođača u kojoj su se na poziv slavljeničkog festivala odazvali Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Rambo Amadues, Marko Nastić, Sajsi MC, Marko Louis, Stereo Banana, Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Ilija Đoković, Lag, DJ Jock, Be Good & Gilerz, Aleksandar Grum, Sugar Lobby i brojni drugi.

Ulaznice po promo cijeni samo još sutra do kraja dana!

Kompleti ulaznica za tri dana festivala mogu se kupiti po cijeni sa 40% popusta, za samo 53 KM samo do 22. avgusta, nakon čega će cijena biti viša. Ulaznice su dostupne putem zvaničnog sajta festivala seadancefestival.me, a preko zvanične turističke agencije EXIT festivala EXIT Trip, u ponudi su i paketi koji obuhvataju ulaznice za festival i smještaj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *