“Moto-fest Banjaluka 2017” 26. i 27. maja na Kastelu

Magazin

“Moto-fest Banjaluka 2017”, prvi festival ovog tipa u BiH, u organizaciji Moto-kluba “Stršljen” iz Banjaluke, biće održan 26. i 27. maja na tvrđavi Kastel.

U festivalu će učestvovati veliki broj bajkera iz više od 10 evropskih zemalja.

Pored festivalskog dijela, biće održan i sajamski dio na kojem će se predstaviti poznati proizvođači motocikala kao što su “Harley Davidson”, “Yamaha”, “Suzuki”, “Motto Guzzi” i “Ducati”.

Za bogat dvodnevni muzički program pobrinuće se devet bendova na dvije bine. Prvog dana posjetioci će moći slušati bendove “Ultrazvuk”, “Jahači magle”, “Tribute to EKV”, “Atheist Rap” i “Psihomodo pop”. Drugog dana festivala nastupiće “Ultrazvuk”, “Joe Coyle band”, “Azra tribute bend”, “Ritam nereda” i “Van Gogh”.

Siniša Praštalo, predsjednik MK “Stršljen”, kazao je da se na ovom projektu radilo sedam mjeseci i da se očekuje dolazak 10.000 ljudi dnevno, od čega 2.000 bajkera iz inostranstva.

“Cilj ‘Moto-festa Banjaluka 2017’ je promocija moto-sporta, skretanje pažnje na bezbjednost motociklista u saobraćaju, povećanje i obogaćivanje turističke ponude Banjaluke. Festival ima i humanitarni karakter, a sva prikupljena sredstva od tombole biće donirana Udruženju ‘4+'”, kazao je Praštalo.

 

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *