Govedarica: Očekujem ozbiljnu raspravu o stanju bezbjednosti

Politika

Šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica očekuje ozbiljnu i razumnu raspravu na posebnoj sjednici 10. maja na kojoj bi trebalo da bude razmatrano stanje bezbjednosti u Banjaluci i Srpskoj – “Pravda za Davida – Pravda za sve”.

– Očekujem veoma osjetljivu raspravu, jer niko od nas nije raspoloženja da pravi cirkus. Očekujem veliku ozbiljnost svih narodnih poslanika, posebno predsjednika Republike /Milorada Dodika/, koji je najavio da će prisustvovati – rekao je Govedarica novinarima u Banjaluci.

On je dodao da očekuje prisustvo i predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović i ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, i da odgovore na postavljena pitanja.

Govedarica je osudio objavu funkcionera SNSD-a Milana Tukića na društvenoj mreži “Tviter” u kojoj je skup na Trgu Krajine u Banjaluci, gdje okupljeni traže istinu o smrti Davida Dragičevića, uporedio sa sanatorijumom.

– Svaki normalan čovjek koji razmišlja svojom glavom, a ne tuđom, tako nešto bi osudio. To je veoma nerazumno i sramno – rekao je Govedarica.

Tukićevu objavu je osudio i poslanik PDP-a Perica Bundalo, koji je kratko rekao da je to vrlo neodgovorno.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *