Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

SzP osudio privođenje Stanivukovića

SzP osudio privođenje Stanivukovića

Klub odbornika Saveza za promjene u Skupštini grada Banjaluka najoštrije osuđuje privođenje odbornika ovog kluba Draška Stanivukovića.

– Uskraćivanje slobode, koja je osnovno ljudsko pravo svakog pojedinca, neprihvatljivo je, a obaveza svakog od nas je da djelujemo kada nas vlast godinama vodi u propast – saopšteno je iz Informativne službe Saveza za promjene.

Iz Saveza za promjene pozivaju odbornike u Skupštini grada Banjaluka da osude privođenje Stanivukovića.

Policija je juče u Banjaluci privela Stanivukovića, jer se nije odazvao na uručen poziv za obavljanje informativnog razgovora.

Iz Policijske uprave Banjaluka juče je saopšteno da je lice čiji su inicijali D.S. priveden u 16.50 časova, u skladu sa Zakonom o prekršajima Republike Srpske i Zakonom o policiji i unutrašnjim poslovima, a zbog počinjenih prekršaja suprotno odredbama Zakona o javnom okupljanju Srpske i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Stanivuković već tri dana organizuje blokade puteva u Banjaluci, a prije dva dana svojim automobilom “porše”, norveške registracije, blokirao je Prijedorsku petlju.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske juče je saopšteno da neće dozvoliti blokadu magistralnih, regionalnih i lokalnih puteva, jer se time ometa normalno putovanje građana i funkcionisanje službi kao što su hitna pomoć, vatrogasna služba, policija.

Agencije

Komentari   

#1 Жика 14-06-2018 14:51
Novinarima porucujem da odrade domaci: Drasko Stanivukovic ne vozi Porsea, vec Golf 7. Hvala.
Citiraj

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

nazad na vrh