Stranke SzP u Prnjavoru uvjerene u pobjedu

Politika

Lideri stranaka koje čine Savez za pobjedu održali su danas sastanak sa predsjednicima opštinskih odbora SDS, PDP i NDP u Prnjavoru o zajedničkom nastupu na predstojećim opštim izborima.

Predsjednik OO SDS Nemanja Vasić izjavio je da dolazak Vukote Govedarice, Branislava Borenovića i Dragana Čavića poruka članstvu ovih partija da postoji jedinstvo stranaka Saveza za pobjedu.

– Na jednoj smo strani. Na izbore idemo zajedno uvjereni da ćemo pobijediti – naglasio je Vasić.

Predsjednik OO PDP Brano Žunić pozvao je članstvo, simpatizere i birače da daju podršku Govedarici, kao kandidatu za predsjednika Republike Srpske i Mladenu Ivaniću kao kandidatu za člana Predsjedništva BiH.

– Danas smo dogovorili neka operativna pitanja koja će biti realizovana u narednom periodu, a glavni cilj nam je promjena vlasti na republičkom nivou – rekao je Žunić.

Predsjednik OO NDP u Prnjavoru Miro Šikarac kaže da su na današnjem sastanku razriješene neke nedoumice i dogovoreno kako doći do pobjede. On je najavio snažnu podršku NDP-a u Prnjavoru Govedarici i Ivaniću.

Današnjem sastanku u Prnjavoru prisustvovali su i član Glavnog odbora SDS Dragan Mektić, poslanik NDP u Parlamentarnoj skupštini BiH Momčilo Novaković i poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *