Skupština SDS-a u Banjaluci

Politika

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica najavio je da će danas na Skupštini stranke u Banjaluci biti donesen program za obnovu Republike Srpske.

Govedarica je rekao da SDS danas “kreće u najveću mirnodopsku bitku od postanka Srpske”, te je izrazio uvjerenje da će sa koalicionim partnerima pobijediti na opštim izborima 7. oktobra.

“Nama treba novi dan u kome će novi ljudi sa svojim znanjem, marljivošću i odgovornošću, poštenjem i čestitošću izaći u prvi plan i zajedno s nama raditi posao u koji smo svi krenuli”, rekao je Govedarica novinarima uoči Skupštine stranke u banjalučkoj dvorani “Borik”.

Govoreći o tome da još nema odgovora institucija BiH na slučaj zabrane ulaska u BiH ruskom piscu Zaharu Prilepinu, Govedarica je rekao da tome “ne bi pridavao neku važnost”, te da su taj književnik i njegova politička organizacija “diskvalifikovani od aktuelne ruske vlasti i ruskog predsjednika Vladimira Putina”.

Skupštini SDS-a prisustvuju brojni visoki funkcioneri, simpatizeri, članovi i 800 delegata SDS-a, kao i lideri Saveza za pobjedu.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *