Pavić: Želimo svog premijera i jaku RS u kojoj ima mjesta za sve ljude

Politika

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić prisustvovao je večeras predizbornoj tribini DNS-a u prijedorskom naselju Čirkin polje.

Pavić je naglasio da DNS ostaje dosljedan principima mirne kampanje i kulturnog dijaloga, bez nepotrebnog dizanja političkih tenzija.

– Možda na tribinama svi govorimo isto, ali mi drugačije radimo. Nađite mi nekog ko je u Prijedoru uradio nešto osim DNS-a. Mi smo se dokazali i zato DNS želi glasove da bi mogao imati svog predsjednika vlade. Želimo preuzeti kormilo u svoje ruke, poručio je Pavić.

– Ne želimo prošlost, želimo bolju budućnost i jaču ekonomiju, jaku Republiku Srpsku u kojoj ima mjesta za sve ljude, rekao je Pavić.

On je naglasio da će DNS posebnu pažnju posvetiti vulnerabilnim kategorijama stanovništva, kojima je potrebna dodatna podrška kako bi se mogle ravnopravno uključiti u životne tokove društva.

– Posebno želim da se zahvalim partijskim kolegama koji su vrijedno radili u mom odsustvu, dodao je Pavić.

Lider DNS-a se nakon trodnevne pauze zbog bolova u donjem dijelu leđa, ponovo uključio u predizborne aktivnosti stranke.

Na tribini u Čirkin polju su predstavljeni kandidati DNS-a za sve nivoe vlasti iz regije Prijedor, a govorili su nosioci lista Duško Ivić i Dragutin Rodić, kao i predsjednik Gradskog odbora i Gradskog izbornog štaba Prijedor, Milenko Đaković.

– DNS je od regionalne partije postao značajna snaga Republike Srpske i došlo je vrijeme da postanemo najjači i da biramo one koji su spremni da vode RS u bolju budućnost, rekao je nosilac liste za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice 1 Duško Ivić.

– Jedna od najvećih srpskih pobjeda u 20. vijeku je Republika Srpska i niko nema pravo da se kocka s njom. Moramo imati jaku Republiku Srpsku i ona mora biti kamen temeljac svih odnosa u BiH, rekao je nosilac liste za Parlament BiH Dragutin Rodić.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *