Završni skup SP u Banjaluci: Socijalisti idu do pobjede!

Politika

Socijalistička partija je održala centralnu tribinu u banjalučkoj dvorani Obilićevo pred više od 2000 pristalica na kojoj su najavili najveći izborni uspjeh ove stranke.

Ovacije, aplauzi i vatromet ispratili su predstavljanje kandidata Socijalističke partije za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu Skupštinu BiH.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić poručio je da Socijalistička partija ima podršku naroda da ispuni programske ciljeve i da će ta podrška biti potvrđena na izborima 7. oktobra.

-Socijalisti su unijeli novu energiju i novu snagu, pogotovo ovdje u Banjaluci. Socijalisti su ove godine zaista u modi i pozivam sve građane da budu dio tog trenda, da budu dio tima koji se bori za budućnost Banjaluke i Republike Srpske – rekao je Đokić.

Nosilac liste za NSRS u izbornoj jedinici 3 Goran Selak najavio je da će Socijalisti u ovoj izbornoj jedinici sigurno imati tri poslanika, dva direktna mandata i jednu kompenzaciju. Selak je pozvao sve građane da 7. Oktobra izaberu pobjednički tim, koji će zajedno sa narodom raditi na razvoju i jačanju Banjaluke, Krajine i Republike Srpske.

-Tačno je da smo odlično pozicionirani u svim ispitivanjima javnog mnjenja do sada. Ali nama ne trebaju ankete da znamo da smo pobjednici. Socijalisti su narodna partija i mi vrlo dobro znamo da imamo podršku našeg naroda, ne treba to niko drugi da nam kaže. Socijalisti su pobjednici ovih izbora i partija koja predstavlja budućnost Republike Srpske – istakao je Selak.

Predizbornom skupu u Banjaluci prisustvovalo je rukovodstvo SP-a, nosioci lista i kandidati te stranke za Narodnu skupštinu Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, kao i brojni stranački funkcioneri, građani, članovi i simpatizeri Socijalističke partije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *