DNS otkazao završni skup u Prijedoru

Politika

Svi znaju da je DNS na startu podržao borbu Davora Dragičevića za pravdu i istinu. Mi nismo mijenjali svoje mišljenje i nismo htjeli više da se miješamo u to, rekao je ovo lider DNS-a Marko Pavić u intervjuu za portal Insajder.in.

– Shvatanja smo da bi to bilo miješanje politike u pravni i policijski slučaj. Kako je vrijeme odmicalo sve više građana se pitalo oko Davida i normalno da je to postalo opterećenje koje nose sve političke stranke. Mi nismo promijenili mišljenje i podržavamo da Davor dođe do istine o smrti svoga sina i to ćemo praktično pokazati nakon izbora. Ne mislim da bi trebalo doći do bilo kakvih nereda. Njihovi skupovi su do sada bili dostojanstveni, skupovi ljudi koji traže istinu i pravdu. Jedino ako bi se umješala politika ili neka druga sila, onda može doći do nečega. Mislim da oni sami neće praviti nered u svojoj Republici, rekao je Pavić, komentarišući skup “Pravde za Davida” koji se održava u petak, a na kojem će se 195. put zaredom, a treći put masovnim okupljanjem, tražiti istina o smrti Banjalučanina Davida Dragičevića (21).

DNS je u četvrtak otkazao završni stranački skup u Prijedoru i najavio pres konferenciju predsjednika Marka Pavića u petak u 11. časova.

– Poštujući okupljanje građana „Pravda za Davida“ i poštujući preporuku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, rukovodstvo stranke je odlučilo da ne održi završni skup, na trgu Majora Zorana Karlice, u Prijedoru, saopšteno je iz DNS-a.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *