Pavić: Priče o mojoj ostavci su glupost!

Politika

Predsjednik DNS-a Marko Pavić nazvao je glupošću informacije koje su objavili pojedini mediji da navodno podnosi ostavku na mjesto predsjednika stranke.

– To su gluposti, a ja gluposti ne komentarišem, rekao je Pavić novinaru Srne.

Još juče se pojavila informacija da Pavić podnosi ostavku na funkciju predsjednika DNS-a, dan nakon sastanka sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, nakon kojeg nije bilo nikakvih informacija za javnost.

Tim povodom oglasio se i Demokratski narodni savez, koji u saopštenju navodi da će sutra biti održana sjednica Predsjedništva stranke u Banjaluci, na kojoj će biti riječi o aktuelnoj političkoj situaciji i mogućim pravcima djelovanja DNS-a nakon provedenih Opštih izbora u BiH.

– Sjednicom će predsjedavati lider DNS-a Marko Pavić, koji ne razmišlja o ostavci nego unapređenju rada DNS i razvoja RS i BiH, nakon najboljih rezultata, ostvarenih na izborima 2018. godine, u istoriji DNS, navedeno je u saopštenju.

Pojedini mediji su, pozivajući se na “dobro obaviještene izvore”, objavili vijest daće Marko Pavić sutra podnijeti ostavku na sjendici Predsjednišrttva DNS, a da će ga do izbora novog predsjednika mijenjati generalni sekretar stranke Dragutin Rodić, ili potpredsjednica Spomenka Stevanović.

Izvor u vrhu DNS-a za Istinito navodi da se radi o medijskim spinovima, jer najavljene smjene “mangupa” ne mogu da se provedu zakonito, uprkos pritiscima iz SNSD-a.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *