Petrović pozvao Mićića i Bjelicu da zajedno podrže Dodika

Politika

Petrović, koji je na proteklim izborima izabran za poslanika SDS-a u Parlamentu BiH rekao da cijeni samo rad i da će Dodik imati njegovu podršku. “Pozivam Miću Mićića i Cicka Bjelicu, da izvrše pritisak na GO da se to uradi”, rekao je Petrović nakon sastanka sa Dodikom.

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović sastao se u Doboju sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Poručio je da podržava “snagu i energiju” koju Dodik pokazuje u svom radu.

– Sigurno da ćemo ove četiri godine iskoristiti da dobijemo pomoć i Vlade Republike Srpske i Savjeta ministra, rekao je Petrović.

On je ponovio da njegova podrška SNSD-u u Parlamentu BiH nije upitna i da ga je u proteklih devet mjeseci Dodik posjetio više puta nego svi SDS-ovi ministri u Savjetu ministara BiH za protekle četiri godine mandata.

Petrović je potvrdio podršku dva SDS-ova poslanika iz Doboja vlasti u Banjaluci i dodao da vjeruje da će im se pridružiti i Mićo Mićić iz Bijeljine, te Milovan Bjelica iz Sokoca.

Rekao je da sutra počinje izgradnja sportske dvorane i da očekuje od predsjednika da posjeti gradilišta.

– Predsjednik Dodik je izgubio u Doboju, nažalost čovjek koji je najviše pomagao je najlošije prošao, rekao je Petrović i dodao je da “mora imati ljude od akcije”.

– Siguran sam da će se to popraviti, moramo dati glasove koji pomažu gradu Doboju. Moramo imati ljude od akcije. Spreman sam da s predsjednikom radim u narednom periodu. Energija koju predsjednik Dodik ima je stvarno velika, mislim da će ovi ljudi u Sarajevu to iskoristiti, naveo je Petrović.

On se pozvao na odluku Skupštine od 180 članova i naglasio da oni daju Dodiku podršku.

– Pozivam Miću Mićića i Cicka Bjelicu, da izvrše pritisak na GO da se to uradi. Mi predstavljamo sve građane Republike Srpske i sve one što poštuju Republiku Srpsku. Nemamo nikakvih zahtjeva već da se se nastavi podrška koju smo dosad imali, naveo je Petrović.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *