Pandurević tvitnula iz Vašingtona na račun premijerke Cvijanović

Politika

Poslanik SDS u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević našalila se na račun premijerke RS Željke Cvijanović koja je svojevremeno “podigla prašinu” u javnosti selfi fotografijom iz Vašingtona tokom inauguracije američkog predsjednika Donalda Trampa.

Pandurević je posjetu Vašingtonu iskoristila da posjeti mjesta na kojima je stajala predsjednik Vlade RS Željka Cvijanović prilikom tog boravka u SAD-u noseći sa sobom bijeli papir na kojem je pisalo: “Ovdje je stajala premijerka Željka Cvijanović”.

Pandurević je na svom Twitteru u opisu fotografije sarkastično napisala da je u Vašington otputovala na Trampov poziv, ali da ne može reći s kim je razgovarala, aludirajući na izjavu Cvijanović koja je tada na upit novinara s kim se sastala tokom službenog posjeta Vašingtonu slično odgovorila.

“Na Trumpov poziv, obilježih mjesto na kojem je stajala premijerka Cvijanović, a onda se sretoh, ne mogu vam reći s kim”, napisala je Pandurević.

Američki Cable News Network (CNN) objavio gigapiksel fotografiju sa inauguracije Donalda Trumpa, a na kojoj se vidi da se premijerka Srpske na inauguraciji nalazila u dijelu predviđenom za obične posjetioce.

Klix

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *