Crnadak izabran za predsjednika banjalučkog PDP-a

Politika

Igor Crnadak, ministar vanjskih poslova BiH je na Saboru Gradskog odbora PDP-a u Banjaluci izabran za predsjednika gradskog ogranka te stranke.

Crnadak je rekao da je Banjaluka grad u kojem PDP još nije dobio šansu da vlada, s obzirom da su 17 godina u opoziciji, i dodao da je uvjeren da će ta stranka na narednim izborima ostvariti najbolji rezultat u Banjaluci.

Potvrdio je da je vodio razgovore sa odbornicima DNS-a, koji su u Banjaluci formirali vlastiti klub na čelu sa Budimirom Balabanom, ali je podvukao da će PDP ostati opozicija.

“PDP će ovdje ostati opozicija spremna da podrži ono što je dobro za grad i građane, ali smo spremni da gradimo mostove prema onima koji su nezadovoljni stanjem u Banjaluci i koji s nama zajedno žele da se to promijeni. Mnogo je nezadovoljnih i to prije svega u vladajućim strukturama i mi ćemo nastaviti da pričamo s njima o tome s ciljem stvaranja novih dogovora, sporazuma i koalicija i zajedničkih nastupa da bi se ovdje stanje što prije promijenilo”, rekao je Crnadak.

Nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *