Od 10. septembra na TV1 – „Jedan je dan“

Promo

Od 10. septembra gledatelje TV1 očekuje nova revijalna emisija „Jedan je dan“, koju će uređivati i voditi Minja Šurković, Vladimir Čolaković, Arnel Šarić i Zerina Patković. „Jedan je dan“ bit će emitirana svakodnevno, od ponedjeljka do petka, uživo u dva termina, od 16:00 do 17:00 i od 18:20 do 18:55 sati.

„U novu, jesenju programsku shemu TV1 ulazimo novitetima, među kojima je dnevni live format „Jedan je dan“, čiji je cilj gledatelje zabaviti, informisati, edukovati ali i nasmijati. Istovremeno, gledateljima nudimo priliku da učestvuju u realizaciji emisije, tako što će predlagati teme ali i direktno postavljati pitanja gostima u studiju, putem Facebooka i telefonskih poziva“, najavljuje Vladimir Čolaković.

Emisija će obrađivati širok spektar tema iz društvenog, kulturnog, modnog, sportskog i muzičkog života BiH. Kroz autorske priloge, rubrike, javljanja s terena i razgovore s atraktivnim gostima u studiju, voditelji će prezentovati sadržaj “iz druge perspektive”, čineći ga aktuelnim, zanimljivim i korisnim, izvještavati o aktuelnim dnevnim dešavanjima iz cijele BiH, ugostiti najpoznatije ličnosti iz javnog života, razgovarati sa ljudima neobičnih hobija i zanimanja…

„Malim kulinarskim tajnama emisiju će obogatiti ekipa Udruženja bh. kuhara, koji će za naše goste, ali i gledatelje pripremati specijalitete, ponedjeljkom u “Slanoj kuhinji”, a petkom u “Slatkoj kuhinji”. Bez obzira da li ste početnik ili imate iskustva u kuhinji, vjerujem da će recepti i ideje našeg chefa poslužiti kao inspiracija i za vašu trpezu“, kaže Minja Šurković.

Sadržaj u kojem će uživati cijela porodica je interaktivna rubrika „Moji mama i tata su najbolji“, u kojoj će mališani gledateljima emisije „Jedan je dan“ otkriti zašto su baš njihovi roditelji najbolji.

„Analizom tržišta zaključili smo da su nagradne igre i takmičenja omiljen sadržaj naših gledatelja tako da ćemo dio emisije posvetiti i tom segmentu. Naši najmlađi, a ujedno i najslađi gledatelji, s roditeljima će snimati kratke video zapise i slati ih u redakciju TV1, a mi ćemo najkreativnije uratke vrijedno nagraditi“, otkriva Zerina Patković.

Za srce, mozak i dušu

„Ne postoji “običan” dan, pogotovo kad imate priliku da koristite kameru i mikrofon za stvaranje. Jedan je dan će biti katalog zabrinjavajuće zabavnog sadržaja sa premazom od niskokalorične edukacije. Stručnjaci su već potvrdili, bit ćemo dobri za vaše srce, mozak i dušu“, kaže Arnel Šarić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *