Jeftina online kupovine uz brzi m:tel internet

Promo

Vjerovatno ste već čuli za Black Friday, tj crni petak, koji je upravo iza nas. A, znate li da je danas Cyber Monday ili Sajber ponedjeljak?

Ukoliko ne znate o čemu se radi, Sajber ponedjeljak je marketinški termin za ponedjeljak poslije Dana zahvalnosti u Sjedinjenim Državama. Termin Sajber ponedeljak su kreirale marketinške kompanije, kako bi navikle ljude da kupuju preko interneta.

Termin je skovao Ellen Davis, a Sajber ponedjeljak je napravio svoj debi 28. novembra 2005. godine na Shop.org i to preko saopštenja za javnost pod naslovom “Sajber ponedeljak brzo postaje jedan od najvećih online dana za kupovinu u godini”.

Prema istraživačkoj studiji Shop.org/Bizrate Research 2005 eHoliday Mood, “77 procenata online prodavnica je reklo da je njihova prodaja značajno povećana u ponedjeljak poslije Dana zahvalnosti, a taj trend je donio ozbiljne online popuste i promocije na Sajber ponedeljak 2005 godine”.

Deset godina kasnije, online prodaja tokom Sajber ponedeljka porasla je na rekordnih 2,98 milijardi dolara, u poređenju sa 2,65 milijardi u 2014. godine, iako je vrijednost prosječne narudžbe iznosila 128 dolara, nešto manje nego u 2014. kada je prosjek po narudžbi iznosio 160 dolara.

Ponude tokom Sajber ponedjeljaka postoje isključivo online i obično je nude manji trgovci, koji ne mogu da se takmiče sa velikim prodavcima i kompanijama. Crni petak generalno nudi bolje ponude na polju tehnologije, sa skoro 85% više ponuda od Sajber ponedjeljaka. Ukoliko pregledate istoriju Crnog petka, vidjećete da tada u prosjeku ima mnogo više ponuda za male aparate, pribor za jelo i aparate za kuhinju od Sajber ponedjeljka, dok Sajber ponedjeljak ima mnogo više ponuda kada je u pitanju moda.

Ipak, bez obzira na ove odnose, Sajber ponedjeljak je postao internacionalo poznati marketinški termin koji koriste prodavci iz cijelog svijeta, a da biste uopšte mogli da pregledate sve te lude ponude i kupite nešto po veoma niskom cijenama, pomoći će vam kompanija m:tel sa brzom i kvalitetnom internet vezom 24 sata dnevno uz m:tel internet pakete, i to uz pretplatu od samo 0,99 KM tokom prva tri mjeseca.

Vaše je da odaberete jedan od internet paketa iz m:tel ponude, koji najviše odgovara vašim potrebama, zaključite ugovor na 24 mjeseca i plaćate mjesečnu pretplatu po cijeni od 0,99 KM (sa PDV-om), tokom prva tri mjeseca korištenja usluge.

U zavisnosti od toga čim se bavite te koliko i zašto koristite internet, u ponudi m:tel internet paketa možete da birate između Hobby, Optima, Expert i Max paketa. Ovu promotivnu ponudu možete iskoristiti do 10. januara 2017.godine.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *