Nikad bolja prilika za m:tel Open

Promo

Za sve one koji žele pojednostaviti svoj život i na jednom mjestu skrasiti usluge mobilne i fiksne telefonije, interneta i IPTV-a, i tom integracijom obezbijediti sebi znatne benefite, kroz bonuse, brojne sadržaje i tehnološke novitete, preporučujemo novu m:tel Open ponudu, s promo pretplatom od 0,99 KM za prva 3 mjeseca korišćenja usluge, te neograničenim korišćenjem Pickbox videoteke – bez naknade u periodu od dvije godine.

Pickbox videoteka nudi različite TV sadržaje koji su dostupni pritiskom na dugme, uz izbor više hiljada časova programa, koje možete gledati kada i koliko želite, bez prekida reklamama. Pickbox videoteka nudi za svakoga ponešto, a za one najnestrpljivije, tu je rubrika Hotbox sa najnovijim epizodama američkih premijera. Zahvaljujući Open platformi sve sadržaje možete gledati u bilo koje doba dana, pauzirati ih, premotavati i vraćati na početak.

Među brojnim popularnim sadržajima videoteke izdvajaju se novi naslovi poput futurističkog trilera Incorporated (Čovjek iz korporacije), producentske kuće Matta Damona i Bena Afflecka, čija radnja je smještena u ne tako daleku budućnost u kojoj korporacije imaju neograničenu moć, zatim tu je, dobitnik dva Zlatna Globusa i dva Emmyja, serija Mr Robot (Gospodin Robot ) s pričom o mladom hakeru koji će svojim sposobnostima pokušati promijeniti ekonomski svijet kakav poznajemo, kao i humoristični triler BrainDead (Bez mozga) smješten u haotični svijet politike glavnoga američkog grada gdje je vlada prestala raditi i bube jedu mozgove članova Kongresa.

Podsjećamo, m:tel Open možeš pratiti i u pokretu sa novom Open To Go uslugom, koja omogućava gledanje TV sadržaja na drugom ekranu, putem računara ili tableta ili telefona.

Više informacija možete pronaći na www.mtel.ba ili na broju korisničkog servisa: 0800 50 005.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *