Početak decembra u znaku Open IPTV-ja

Promo

“13 sati: Tajni vojnici Bengazija”, još je jedan filmski mega spektakl na TV HBO, kojeg možete pogledati u srijedu,7.12.2016. godine u 22.05 časova

Režiser Majkl Bej nam predstavlja potresnu istinitu priču o šest bivših pripadnika elitne vojne jedinice koji su štitili CIA, koja se mimo svih izgleda požrtovano borila kad su teroristi napali američku ambasadu 11. septembra 2012. godine u Libiji. Kad je sve pošlo po zlu, šest ljudi je imalo hrabrosti da postupi ispravno. Film je zasnovan na knjizi „13 sati: Uvid u ono što se stvarno desilo u Bengaziju“ koju su napisali najprodavaniji pisac Njujork tajmsa Mičel Zukof i članovi jedinice.

Premijeru dokumentarnog serijala “Jednostavno Najdžela”, na TV 24Kitchen, možete pratiti od 7. decembra, srijedom u 13.00 časova

Prelijepa i inspirativna kao i uvijek, Najdželina najnovija serija – Jednostavno Najdžela – predstavlja gledaocima nov i pojednostavljen pristup pripremi hrane i obrocima. Predstavljajući po nekoliko jela u svakoj emisiji, Najdžela svaki recept koristi da se poveže sa publikom kao nikad prije, priča intimnu priču o svakom jelu prije nego što ga pripremi, otkriva specifične sastojke zbog kojih su joj ta jela omiljena i daje nam savjete kako da olakšamo sebi život u kuhinji – a i izvan nje! Najdžela se takođe upušta u poduhvate van kuhinje da bi podijelila sa nama jednostavne stvari koje čine da bude zadovoljna u kuhinji – bilo da je riječ o ritualu kupovine omiljene vekne u pekari, inspiraciji koju dobija od odličnog komada mesa u lokalnoj mesari ili nalaženju začina koji će unaprijediti njen omiljeni recept.

Televizijski kanal HBO 2 nam je zakazao druženje uz film “Soba”, koji je na programu 8.12.2016. godine u 19.00 časova

Zasnovan na knjizi Eme Donohju, film „Soba“ pripovjeda izuzetnu priču o Džeku, maštovitom 5-godišnjaku koji je cijeli svoj život proveo s majkom u zapuštenoj prostoriji koju nazivaju sobom. I pored ograničenosti sobe, Džekova majka teži da svom djetetu priušti najbolji mogući život, koristeći svoju maštovitost da unutar zatvorenog prostora stvori uzbudljiv svijet za Džeka. Kad Džek sazna zbog čega su zatvoreni, on i majka odlučuju da pobjegnu, izlažući dječaka čudima i opasnostima spoljašnjeg svijeta.

Srpski Javni servis nam preporučuje najbolje svjetske serije, premijerno na Radio-televiziji Srbije

Ove jeseni, RTS 2 biće mjesto televizijskih premijera najboljih stranih serija. Do kraja 2016. godine, drugi program RTS-a emitovaće šest serija svjetskih produkcija u udarnim terminima. Gledaoci će moći da prate serije koje imaju milione ljubitelja širom svijeta, nominovane i nagrađivane na brojnim akademijama filmske i televizijske umjetnosti. “Crno siroče”, ”Birmingemska palata”, ”Njuškalo”, ”Volander” i “Okupirani”, naslovi su koje će gledaoci moći da prate u novoj TV sezoni na RTS 2.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *