Započnite godinu uz elektronski račun

Promo

Sa novom godinom stižu i nove, mudre odluke. Želja nam je da mijenjamo navike, da određene stvari učinimo boljim, lakšim, bržim i jednostavnijim. Zato učinite da jedna od vaših novogodišnjih odluka bude i elektronski račun.

m:tel vam omogućava da uz pomoć usluge „Račun na mail“ sve svoje račune za telekomunikacione usluge dobijate putem e mail adrese. Ovim korakom, ne samo da ćete zaštititi prirodu, već ćete sebi osigurati sigurnost, dostupnost i maksimalnu uštedu vremena.

Elektronski račun vam pruža brojne prednosti u odnosu na klasičnu poštu. Između ostalog, svoj račun dobijaćete u kraćem vremenu bez obzira gdje se nalazite, račun uvijek možete pregledati i na vrijeme platiti, sve dobijene račune možete spremiti u kompjuterske foldere umjesto u ladice ormara i povećati sigurnosti svojih podataka.

Uslugu „Račun na mail“ možete aktivirati u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu ili putem Moj m:tel portala. Uz ovu uslugu, na prodajnom mjestu, možete zatražiti i dodatnu uslugu „Moj račun“ koja će vam omogućiti besplatan ispis odlaznog saobraćaja za postpaid usluge fiksne i mobilne mreže (listing).

Podsjećamo vas da za maksimalnu uštedu svog vremena možete odabrati i uslugu trajnog naloga, kao i aktivirati aplikaciju m:pay.

Učinite život jednostavnijim. Srećne vam nove odluke!

Za više informacija pozovite kontakt centar putem broja 0800 50 000, posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto ili zavirite na stranice mtel.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *