Nova Galaxy A serija u m:tel ponudi

Promo

Moj Mix i Galaxy A stvoreni za vašeg svakodnevnog saputnika

m:tel vas poziva da uživate u neograničenim bonusima u postpaidu i elegantnim Samsung Galaxy telefonima serije A na rate.

Nova generacija Galaxy A telefona, sa još većom memorijom, uz novu paletu boja i otpornost na vodu i prašinu, pravi je izbor za vašeg svakodnevnog saputnika.

Bilo da je u pitanju elegantni Galaxy A3 (2017) ili malo veći i moderniji Galaxy A5 (2017), izbor će vam pružiti sve čari jednostavnosti i elegancije, uz odlične tehničke performanse.

Spojite li ove odlične Samsung telefone sa jednom od Moj Mix tarifa, uživaćete u neograničenim bonusima za razgovore, poruke, mobilni internet, a dodatni benefit je i mugućnost kupovine telefona na rate.

Ukoliko Samsung A3 (2017) spojite sa tarifom Moj Mix TOP, mjesečna rata će iznositi 9,88 KM (56,80 KM platićete jednokratno), a ako se odlučite za Samsung A5 (2017) i spojite ga sa tarifom Moj Mix Premium, vaša mjesečna rata iznosiće 12,10 KM, a jednokratna uplata 69,60 KM.

U cijene je uračunat PDV.

Prilikom kupovine telefona na rate plaćate 20% cijene, a ostatak dijelite na željeni broj rata, u zavisnosti od trajanja ugovora.

Ponuda uređaja vrijedi do isteka zaliha.

Za dodatne informacije pozovite kontakt centar 0800 50 000 ili posjetite m:tel webshop.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *