Ne propustite odličnu ponudu za m:tel prepaid korisnike

Promo

Ukoliko želiš postati m:tel Frend, odnosno prepaid korisnik, ukoliko si tek došao u BiH ili planiraš putovanje za praznike, ne propusti da se informišeš o m:tel Frend aktuelnostima:

Mjesec dana neograničenog mobilnog interneta uz Frend startni paket

Ukoliko želiš prepaid broj uz koji ćeš moći surfovati 30 dana bez ograničenja, nabavi najnoviji Frend startni paket. Cijena ovog startnog paketa iznosi 5 KM (sa PDV-om), a u paketu dobijaš 1 GB mobilnog interneta po maksimalnoj brzini prenosa podataka.

Povoljna komunikacija u Srbiji i Crnoj Gori

Ukoliko si odlučio/la da praznike provedeš u Srbiji ili Crnoj Gori, a već si korisnik m:tel prepaid-a, predlažemo ti da putem servisa Moj meni (*100#) aktiviraš tarifnu opciju „Kad si u mts SRB i m:tel CG“.

Sa ovom opcijom možeš bezbrižno da razgovaraš, da se dopisuješ ili da surfuješ i tokom boravka u romingu (u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora).

Paket od 24 sata donosi ti:100 minuta razgovora, 100 SMS-ova i 1GB mobilnog interneta po cijeni od 3 KM. Ukoliko je tvoj boravak duži, opredijeli se za paket od 10 dana i dobićeš: 300 minuta razgovora, 300 SMS-ova i 3GB mobilnog interneta po cijeni od 10 KM.

Više detalja o m:tel Frend ponudama potraži na frend.mtel.ba ili pozovi 066 10 10 10.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *