m:tel nagrađuje prijateljstvo – podržite omiljeni bend Demofesta 2017

Promo

Godina je jubileja. Kompanija m:tel slavi desetu godišnjicu poslovanja pod ovim imenom, a iste godine kad i brend m:tel, rođen je i Demofest, festival po mnogo čemu jedinstven u regionu. Od 20. do 22. jula, Banjaluka će ponovo otvoriti svoja vrata dobroj zabavi, kvalitetnoj muzici i druženju.

Kompanija m:tel će i ove godine najbolji demo bend po izboru publike nagraditi laptopom, a najboljeg novinara festivala tabletom. Do posljednjeg dana festivala na Demofest Facebook stranici će biće otvoreno glasanje za najbolji bend. A u okviru aplikacije za glasanje možete i poslušati pjesme svih finalista i tako se pripremiti za ovogodišnji festival.

„Kompanija m:tel je od prvog dana stajala uz Demofest, vjerujući u ideju i viziju organizatora. I ovaj, deseti rođendan proslavljamo zajedno, ponosni što smo zajedničkim snagama uspjeli izgraditi moćan brend, ime festivala koje je postalo sinonim za događaj godine u regionu, kada su u pitanju mladi talentovani muzičari. Potvrda da smo napravili pravi izbor vjerujući u ovaj projekat, te da se dobar glas daleko čuje je i činjenica da je Demofest svrstan među 21 najbolji festival u Evropi“, kaže Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju m:tel-a.

Još jedna svjećica na rođendanskoj torti, ove godine donosi festivalu i specijalan muzički poklon – himnu Demofesta, koju su kreirali bendovi M.O.R.T. i ZAA, jedni od najuspješnijih pobjednika ovog festivala. Pored toga, tu je i još jedna festivalska bina, pa će tvrđava Kastel, na kojoj se održava Demofest, tih dana disati u ritmu muzike najboljih čak 50 demo bendova prijavljenih za učešće na festivalu.

Jubileji su dobra prilika da se pogleda u prošlost, da se izmjeri koliko smo ‘narasli’ od ideje do danas, da se učvrste dokazana prijateljstva i ispišu nove stranice istorije. m:tel je ponovo tu da podsjeti na važnost promovisanja događaja koji naš život oplemenjuju, te podržavajući manifestacije poput ove, iz godine u godinu dokazuje da prave vrijednosti i ideje uvijek mogu računati na prijateljstvo ove kompanije.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *