Putovanje kroz vrijeme sa kultnim Reebok Classic modelima

Promo

Banjalučka agencija New Moment, poznata po organizaciji zanimljivih evenata, još jednom je oduševila posjetioce na žurci u pabu Tvornica u srcu Banjaluke koju su organizovali za svog klijenta Buzz, brand Reebok. Žurka je održana u ponedjeljak 13. novembra a tema je bila putovanje kroz vrijeme sa kultnim Reebok Classic modelima.

Nesvakidašnji muzičko–scenski performans koji je prikazao modnu evoluciju kultnih Reebok Classic modela kroz protekle decenije, na jednom mjestu, u okviru „Classic kicks in BUZZ“ žurke, okupio je brojne ljubitelje Reebok brenda i blogere.

Osim toga što su među prvima ugledali najnoviju ediciju ove kultne siluete, posjetioci su mogli da osjete i atmosferu tematskog putovanja kroz vrijeme, uživajući u muzici i koreografijama plesača obučenih u skladu sa predstavljenim dekadama, ali i da probaju ukusne milkšejkove, čiji je dizajn čaša radio talentovani dizajnerski duo brenda „DechkoTzar“.

Formirajući ekipu individualaca koji svojim stilom, pogledima na svijet i načinom života nimalo ne idu uz dlaku mejnstrim populaciji, Reebok je još jednom pokazao kako su upravo oni „THE“ brend kada se radi o samoekspresiji i kreativnosti.

Reizdanjem Reebok Club C kultnog modela, Reebok je još jednom pokazao kako će njihov bezvremeni model uvijek biti „IN“, vječito podsjećajući na snažnu, izuzetno stajliš tradiciju, koja već dekadama odgaja generacije individualista i ljubitelja urbanog stila odjevanja.

Bezvremeni Reebok Club C model dostupan je u BUZZ šopovima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *