Zbog elitne prostitucije privedeni sportisti, biznismeni i političari

Region

Uhapšena su četiri muškaraca, a sumnjiče se da su devojke iz Srbije i BiH za cenu od 100 evra po satu podvodili uglednim domaćim i stranim biznismenima.

Poznati trener borilačkih veština, 62-godišnji Slobodan Dubajić Dabi rodom iz Bjelovara, poznatiji kao jedan od najvećih makroa na Balkanu, ponovo je završio iz rešetaka.

U velikoj akciji razbijanja lanca elitne prostitucije u Zagrebu uhapšen je zajedno sa još troje pomagača, prenosi index.hr.

Zajedno sa Dubajićem, privedeni su D. L. (46) te J. L.(30) i Marinu B. (40), koja potonja ima podebeli dosije prepun seksualnih delikata.

Kako nezvanično saznaje “Jutarnji”, usluge koje su prodavačice ljubavi nudile, a posebno tri dame iz Srbije, bile su samo za imućniju klijentelu. Upućeni u “problematiku” kažu da su te prostitutke “kao bombe”.

Na teret im se stavlja čak 21 krivično delo, a policija je tokom pretrage njihovih stanova pronašla mobilne telefone, telefonske kartice i računare na kojima su se nalazili razgovori koji upućuju na to da su uglednim klijentima dogovarali susrete sa prostitutkama.

Privedena četvorka je nakon završetka ispitivanja predata pritvorskom nadzorniku, a istraga se nastavlja.

Sumnjiče se da su devojke iz Srbije i BiH za cenu od 100 evra po satu podvodili uglednim biznismenima, kako domaćim tako i stranim, pa čak i Kinezima. Sumnja se da su među klijentima bili i neki srpski političari. Sve se odvijalo, saznaje se, u zagrebačkom kvartu Središće.

Podsetimo Dubajić je ranije priveden i u velikoj akciji “Dinamiko” zbog sumnje da je podvodio 4 devojke iz Hrvatske, 2 iz BiH i jednu iz Srbije. Podvodio ih je u jednom zagrebačkom hotelu. Dubajić je bio osumnjičen da je u dve godine na međunarodnoj prostituciji zaradio 1,8 miliona kuna.

Inače u toku letnje turističke sezone elitna prostitucija se seli na luksuzne jahte.

telegraf.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *