Srbija: Došao sa bombama ispred zgrade Vlade

Region

Muškarac, koji je jutros oko 4 sata došao ispred ulaza u zgradu Ministarstva spoljnih poslova u Ulici Kneza Miloša u Beogradu držeći dvije ručne bombe u rukama uz prijetnju da će ih aktivirati, uhapšen je.

Saobraćaj trenutno regulišu isključivo pripadnici saobraćajne policije.

Nije primijetno prisustvo nijednog od pripadnika specijalnih ekipa koji su do 7 sati blokirali prilaz zgradi Vlade Srbije.

Na lice mjesta su oko 4 sata ujutru došle brojne policijske, vatrogasne i ekipe Hitne pomoći uključujući pregovarački tim.

Muškarac, star oko 40 godina, koji je prijetio da će aktivirati bombe, prema porvim informacijama ima bogat kriminalni dosije.

Još nije poznato koje zahtjeve je imao bombaš.

Ka ulici Kneza Miloša iz pravca Slavije, na terenu su bila primijetna borna vozila za specijalna dejstva, ekipe Hitne pomoći, vatrogasne ekipe i veliko broj pripadnika policije.

Prema navodima reportera Tanjuga, nakon vijesti da je napadač uhapšen, specijalne jedinice napuštaju oblast oko zgrade Vlade a pripadnici saobraćajne p[olicije i dalje brane prolaz ka zagradi Vlade, od ugla Masarikove i Kneza Miloša, prema predpostavkama – dok se ne završi policijski uviđaj.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *