Šešelj: Juriću Mektića gdje god se pojavi u Srbiji

Region

Predsjednik SRS Vojislav Šešelj rekao je da mu je drago što se i njegovo ime nalazi na listi nepoželjnih osoba iz Srbije, kojima će biti zabranjen ulazak u BiH i da mu je to dovoljan razlog da “juri Dragana Mektića gde god se pojavi u Srbiji”.

– Drago mi je što je Mektić pomenuo i moje ime sad praveći novi spisak nepoželjnih Srba. To će mi biti dovoljan razlog da jurim Mektića gde god se eventualno pojavi u Srbiji u narednom periodu, pa da vidimo kako će se on ovde provesti – rekao je Šešelj za ATV komentarišući vijest koju su objavile beogradske “Večernje novosti” da ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić priprema zvaničnu listu nepoželjnih osoba iz Srbije, kojima će biti zabranjen ulaz u BiH.

Šešelj kaže da ga to ništa ne čudi jer je “Mektić u proteklom mandatu radio protiv srpskih nacionalnih interesa”.

– Mektić je izdajnik srpskog naroda i tako se ponašao u proteklom mandatnom periodu, radio je protiv srpskih nacionalnih interesa, spajtašio se sa onim političkim snagama, prije svega muslimanskim, koje rade o glavi Republici Srpskoj – naglasio je Šešelj.

On je dodao da liste za njega nisu ništa novo i da on već ima zabranu ulaska u BiH.

– Za mene to nije ništa novo jer su me svojevremeno ovi okupacioni guverneri stavili na listu zabrane ulaska i ta zabrana nikad nije ukinuta, pa onda kad sam se vratio sa dugog službenog puta po EU neki muslimanski funkcioner mi je saopštio da mi je zabranjen ulazak na cijelom području BiH – naveo je Šešelj.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *