Srbija 9. aprila naredne godine izlazi na parlamentarne, lokalne i predsjedničke izbore!?

Region

Sudeći prema pisanju beogradskih medija, 9. april je predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić označio kao datum za održavanje parlamentarnih, lokalnih i predsjedničkih izbora u zemlji.

Djelovalo je da će za šest mjeseci građani Srbije birati predsjednika države, kako se u javnosti polemiše već neko vrijeme, ali 9. april 2017. godine mogao bi da bude dan održavanja opštih izbora!

Sudeći prema pisanju beogradskih medija, to je datum koji je predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić označio kao moguć za održavanje parlamentarnih, lokalnih i predsjedničkih izbora u zemlji.

Naime, listovi Alo, Blic i Informer na naslovnim stranama objavili su tačan datum održavanja opštih izbora, dok je Kurir saglasan sa informacijom da narod neće birati samo predsjednika države.

Da podsjetimo, do sada su o kandidaturi izjasnili aktuelni predsednik Tomislav Nikolić, premijer Aleksandar Vučić, šef diplomatije Ivica Dačić, zaštitnik građana Saša Janković, predsjednik CIRSD-a Vuk Jeremić, a kao kandidat opozicije istupio je i Boško Obradović iz Dveri.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *