Murinjo: Dokazali smo da smo bolji dva puta

Sport

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je, posle pobede nad ekipom Lestera, da je zadovoljan igrom svoje ekipe.

Fudbaleri ‘Crvenih đavola’ ubedljivo su savladali aktuelnog šampiona sa 4:1, na otvaranju šestog kola Pemijer lige.

“Na ovoj utakmici pokazali smo da imamo kvaltet. Uspeli smo da se vratimo i da pobedimo aktuelnog šampiona. Prošle sezone nismo mogli da ih dobijemo, a sada smo već dva puta pokazali da smo bolji protivnici“, izjavio je Portugalac.

Vejn Runi je se nije našao u strartnih 11 na ovom meču, a ‘Posebni’ je izjavio da potpuno veruje u kapitena.

“On je veliki igrač za mene, za Junajted i za svoju zemlju. Nemam šta da dodajem, on je moj čovek. U potpunosti imam poverenje u njega. Njegov tim je pobedio, Junajted je pobedio i normalno da je srećan zbog toga”, rekao je Murinjo.

Sa druge strane, menadžer Lestera Klaudio Ranijeri, posle meča rekao je da mu nije jasno kako je odbrana uspela da primi tri gola iz ugla, ali da sada moraju da se okrenu utakmici u Ligi šampiona.

“Nemoguće je da primite tri gola iz kornera, to znači da niste koncentrisani. Mi smo obično čvrsti u odbrani i zato je ovo bilo čudno. Do sada smo bili veoma jaki , ali smo sada napravili dosta grešaka. Mogu da razumem da postignu gol sa centra, da su visoki, ali da dozvolite da primite gol iz ugla, mi nije jasno. Ipak, sada je najvažnije da se spremimo narednu utakmicu koja nas očekuje u Ligi šampiona“, zaključio je italijanski stručnjak.

’Lisice’ u utorak dočekuju ekipu Porta u Ligi šampiona, dok će Junajted u četvrtak, na ‘Old Trafordu’ odigrati drugo kolo Lige Evrope protiv ukrajinskog tima Zorije iz Luganska.

b92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *