Srbija ulaže žalbu na meč sa Švajcarskom

Sport

Fudbalski savez Srbije poslao je žalbu na adresu Svjetske fudbalske federacije, jer smatra da je reprezentacija oštećena suđenjem Nijemca Feliksa Briha!

Savo Milošević, potpredsednik FSS, otkrio je tu informaciju nakon utakmice sa Švajcarskom, najviše zbog spornog penala koji nije dosuđen nad Aleksandrom Mitrovićem u 66. minuti.

-Već smo obavili razgovore, zvaničnu žalbu na adresu FIFA smo uložili. Nikad nisam tražio opravdanja, izgubili smo mnogo utakmica, i još ćemo… Ali, uveden je VAR sistem. Da doživimo u dvije utakmice slične situacije. I protiv Kostarike nije pozvan VAR, ovog puta je malo skandaloznija odluka. Gospodin je dosudio kontrafaul. Zašto smo uveli taj VAR? Imaju prilike da po pet, 10 puta pregledaju snimak. I ovi na terenu su griješili, ali kad čuju iz VAR sobe šta treba, onda moraju da reaguju. Jako je teško, ispada da je samo jedan detalj odlučio, ali ipak, mogli smo i mi da povedemo poslije toga sa 2:1. Sada pričamo o loših 10 minuta u finišu, a niko ne govori o tome kako smo “razbili” Švajcarsku u 70 minuta igre uz konstantno tendenciozno suđenje. Prvi naš start – žuti karton, a onda i drugi i treći… – naveo je Savo Milošević za Blic.

SrpskaInfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *