Tramp pregovarao sa Kim Kardašijan

Svijet

Američki predsjednik Donald Tramp sastao se u Bijeloj kući sa starletom Kim Kardašijan Vest kako bi razgovarali o pomilovanju 63-godišnje žene koja se već dvije decenije nalazi iza rešetaka zbog droge, javlja Bi-Bi-Si.

Alis Meri Džonson, koja je sad i prabaka, osuđena je na dugotrajnu kaznu zatvora iako joj je to bio prvi prekršaj povezan sa narkoticima. Takođe, Trampov zet Džered Kušner je u kontaktima sa Kardašijan Vest u vezi sa ovim slučajem posljednjih mjeseci.

Kćerka osuđene Džonson je potvrdila medijima da je došlo do susreta, a Tramp je kasnije objavio na društvenim mrežama da je imao “odličan sastanak”.

Slučaj Alis Meri Džonson je dirnuo televizijsku zvijezdu kada je vidjela video objavljen na društvenim mrežama. Kćerka osuđenice je rekla da se proces pomilovanja znatno ubrzao od kada se Kardašijan uključila. Džonsonova je ispunjavala sve kriterijume za projekat pomilovanja bivšeg predsjednika Baraka Obame 2014. godine, ali nije pomilovana samo nekoliko dana prije okončanja njegovog mandata. Proces pomilovanja u potpunosti zavisi od predsjednika.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *