U Čije ime Pavlović organizuje kontraproteste u Banjaluci!?

Aktuelno

Udruženja građana “Istočna alternativa” uskoro će organizovati kontraproteste u Banjaluci pod sloganom “Mi volimo Republiku Srpsku, a vi volite novac”, najavio je predsjednik ove asocijacije Vojin Pavlović.

On je izjavio Srni da će “Istočna alternativa” formalno obavijestiti Policiju Republike Srpske da će organizovati miting u neposrednoj blizini lokacije, gdje protestuju simpatizeri Saveza za pobjedu.

– Cilj našeg protesta nije izazivanje nemira, nego da spriječimo rušioce Republike Srpske da ostvare svoje planove. Mi smo na strani Srpske, poručuje Pavlović.

Iz “Istočne alternative” sugerišu predstavnicima Saveza za pobjedu da se “okanu planova rušenja Srpske, uličnih protesta i proglašavanja lažnih izbornih rezultata na ulici”.

Pavlović kaže da im je poznato da iza tih protesta stoji organizacija “Restart Srpska” koja, kako je rekao, “sprovodi izdajničku politiku Nataše Kandić i Jelene Milić, plaćenika NATO-a, koje prizivaju haos”.

Zanimljivo je da se Pavlović referira na “simpatizere” opozicije i organizaciju “Restart Srpska”, a da ne pominje “Pravdu za Davida” koja u kontinuitetu već sedam mjeseci organizuje mirne proteste u Banjaluci insistirajući da se utvrdi istina o ubistvu studenta Davida Dragičevića.

Da li to znači da je Pavlovićeva najava dio scenarija Milorada Dodika koji je najavio da će “pomesti” Davora Dragičevića sa Trga nakon izbora?

Pavlović je na proteklim izborima bio jedan od 37 kandidata za predsjednika RS, a svoju kandidaturu je obrazložio promocijom ciljeva udruženja koje predstavlja. Odustao je javno od kandidature u korist kandidata SNSD Željka Cvijanović. Osvojio je oko 1.500 glasova.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *